Videos
Je Leest nu
Bethesda toont teaser van nieuwe game
1

Bethesda toont teaser van nieuwe game

door Redactie17 april, 2013

Bethesda heeft een teaser naar buiten gebracht van een mogelijk nieuwe game, met een teaser word je vaak niet veel wijzer, uiteraard kun je wel kijken naar bepaalde keuzes van muziek, tekst of andere inhoud, dit leg je naast games van de ontwikkelaar en het is het begin van een zoektocht naar gelijkenissen of herkenning. Hieronder zijn de beelden te zien.

We hebben de beelden gedownload en vervolgens frame voor frame bekeken. Alles is geanalyseerd en we hebben besloten om de losse stukken samen te voegen. Dit heeft geresulteerd in de getoonde afbeelding (groter te maken), wat duidelijk wordt is de naam van de getoond LP en ook meteen de componist! Uiteraard gaat het hier om de bekende componist Bach. Er zijn niet direct aanwijzingen gevonden in de teaser zelf dat sterk wijst naar een bepaalde game. De muziek is afkomstig uit de Suite No. 3, hier kun je compositie luisteren, uitgevoerd door Hallé Orchestra, Owain Arwel Hughes.

Zojuist is er nog een teaser vrijgegeven. Hierin zijn bloemen te zien die in de brand vliegen. Op de achtergrond staat een man, die na analyse licht blijkt te bewegen. Erg veel worden wijzer worden we niet van deze teasers.

 

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.