Nieuws
Je Leest nu
Watch Dogs mogelijk op 21 november verkrijgbaar
0

Watch Dogs mogelijk op 21 november verkrijgbaar

door Redactie29 april, 2013

Eerder vandaag liet Game Mania, de speciaal zaak in games, op hun website zien dat Watch Dogs op 21 november zal uitkomen, kort daarna werd het alweer verwijderd. Het leek ons eigenlijk iets te onwaarschijnlijk dat het waar zou zijn en we hebben dan ook niets geplaatst. Zojuist zagen we dat er ook een gelekte trailer is verschenen met dezelfde datum als Game Mania aangaf, dit maakte het al stukken geloofwaardiger.

Er is nog niet gereageerd door Ubisoft zelf, wel is het erg waarschijnlijk dat de datum klopt gezien de gelekte trailer. Wij hadden zo onze twijfels gezien het feit dat er nog een Ubisoft game rond die periode zal verschijnen, namelijk Assassins Creed 4: Black Flag. Het lijkt er nu op dat Ubisoft met zichzelf de strijd aangaat, mochten de geruchten waar zijn.  De trailer toont enkel de release datum voor de Wii U en PlayStation 4 wat betreft de 8e generatie consoles, er staat niets over een volgende generatie Xbox.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.