Nieuws
Je Leest nu
Volgende Mass Effect en Dragon Age op Frostbite 3
1

Volgende Mass Effect en Dragon Age op Frostbite 3

door Redactie28 maart, 2013

Na bekend werd dat Battlefield 3 op de nieuwe Frostbite 3 wordt gemaakt is vandaag ook bekend geworden dat de volgende Mass Effect en Dragon Age op dezelfde engine worden ontwikkeld. Dit is enigszins opmerkelijk te noemen omdat Electronic Arts eerder aangaf dat ze op de 2e versie worden ontwikkeld.

Aaryn Flynn bekend van Bioware en verantwoordelijk voor de financiën heeft vandaag een opmerkelijke tweet naar buiten gestuurd. In deze tweet vertelde hij dat naast Battlefield 4 ook Dragon Age 3 en de volgende Mass Effect op de Frostbite 3 engine draaien. Dit gaat betekenen dat er waarschijnlijk niet één game op de Frostbite 3 engine draait dit jaar maar twee. Naast Battlefield 4 is ook de verwachting dat Dragon Age 3 aan het einde van het jaar uitkomt. Over de volgende Mass Effect game is nog niets bekend, op zijn vroegst 2014 denken we.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.