Nieuws
Je Leest nu
Rocksmith 2014 zal ook een kleurenblind modus bevatten
1

Rocksmith 2014 zal ook een kleurenblind modus bevatten

door Redactie5 oktober, 2013

De bekende ontwikkelaar Ubisoft heeft voor de game Rocksmith 2014 een kleurenblind modus toegevoegd. In de vorige versie was het moeilijk om moeilijk om bepaalde noten te onderscheiden als deze qua kleur op elkaar lijken en te snel achter elkaar aan komen, voor mensen die kleurenblind zijn een lastig en vervelende zaak! Gelukkig is dit opgelost en is er een systeem bedacht zodat ook kleurenblinden het weer gelijkwaardig kunnen opnemen tegen de goed zienden.

De kleurenblind modus zal voor de gehele game beschikbaar. In de bèta van Battlefield 4 was ook al een kleurenblind modus te vinden. Het is goed om te zien dat ontwikkelaars steeds meer rekening houden met de vervelende handicap genaamd kleurenblindheid (daltonisme). Op 22 oktober is de game verkrijgbaar.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.