Nieuws
Je Leest nu
Pokemon Sun & Pokemon Moon screenshots
0

Pokemon Sun & Pokemon Moon screenshots

door Rick de Vries26 februari, 2016

Pokemon Sun & Pokemon Moon zijn naar aanleiding van het 20 jarige bestaan van Pokemon onthuld. Dit werd tijdens een Nintendo Direct gedaan. Deze is later terug te zien op de officiële website van Nintendo. Tijdens de onthulling werden er ook kort wat beelden onthuld. Deze zijn hieronder te zien. De nieuwste Pokemon games zullen nog voor eind dit jaar uitkomen. De exacte datum van de release is nog niet bekend.

Tijdens de Nintendo Direct werd terugekeken op 20 jaar Pokemon. De eerste Pokemon games: Pokemon Red en Pokemon Green werden op 27 februari 20 jaar geleden uitgebracht. Deze zijn via de Virtual Console nu ook op de Nintendo 3DS te spelen. Gevangen Pokemon kunnen worden overgezet naar ‘nieuwere’ games zoals Sun en Moon via de Pokemon Bank. Niet X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire.

PokemonSunMoon1

Junichi Masuda is zoals verwacht betrokken bij het project.

PokemonSunMoon2

Mogelijk een nieuw design van een Pokemon Center?

PokemonSunMoon3

Voertuigen in Pokemon. Mogelijk nieuwe transport middelen?

PokemonSunMoon4

Concept art met een Horsea beeld op de voorgrond.

PokemonSunMoon5

Vergrote afbeelding. Enkel klassieke Pokemon te zien.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.