Nieuws
Je Leest nu
Opvolger van Minecraft op 3 juni speelbaar
0

Opvolger van Minecraft op 3 juni speelbaar

door Redactie27 mei, 2013

De ontwikkelaar Mojang, bekend van Minecraft, heeft aangekondigd dat hun nieuwe game Scrolls vanaf 3 juni in bèta speelbaar is, dit lieten ze via hun website weten. De game zal net zoals Minecraft een vreemde eend zijn tussen de bestaande en aankomende games. In Scrolls zul je een soort van bordspel gaan spelen, hierbij wordt gebruik gemaakt van kaarten en het is erg op strategie gebaseerd.

In de trailer is te zien dat er gebruik wordt gemaakt van al bestaande elementen. Het doet denken aan een mix tussen een Yu-Gi-Oh! kaartenspel en Advance Wars. Op het eerste ziet het er net zoals Minecraft niet spectaculair uit, zoals we inmiddels wel weten na Minecraft hoeft dat niets te zeggen. Minecraft overtreffen zal in ieder geval een lastige klus worden. Hier kun je de trailer bekijken.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.