Nieuws
Je Leest nu
Nieuwe Xbox wordt mogelijk onthuld op 21 Mei
0

Nieuwe Xbox wordt mogelijk onthuld op 21 Mei

door Redactie8 april, 2013

Een verwachting van een verwachting die verplaatst, daar komt het eigenlijk op neer. De laatste tijd is er een hoop te doen om de nieuwe Xbox, allemaal geruchten en niets is nog bevestigd, toch hebben vele waaronder zelfs bedrijven hun mening al klaar liggen of zelfs wereldkundig gemaakt. Mogelijk ontdekken we op 21 mei pas of deze geruchten waar zijn.

Het nieuws zat er eigenlijk al aan te komen gezien een Twitterbericht van Paul Thurrott, dit was vorige week al bij ons te lezen. Nu meld The Verge naar aanleiding van een interview met dezelfde Paul Thurrott dat de volgende Xbox op 21 mei zal verschijnen. Ook werd weer gezegd dat er een nieuwe Xbox komt onder de codenaam StingRay, dit naast de volgende generatie Xbox! Het gaat om een 360 soortgelijk model, aldus Thurrot.

Vandaag wordt dit nieuws ineens uitgebreid behandeld en meerdere websites pikken het op, echter gaat hier al om oud nieuws. Wij zijn er niet op uit om elk gerucht te publiceren omdat er erg veel zijn die geen onderbouwing kennen. Met dit bericht willen we aangeven dat het allemaal om geruchten gaat! Het wordt momenteel bijna als waarheid gepubliceerd, het meeste is ook nog eens van een enkele bron afkomstig die slechts speculeert. Dat dit duidelijk moge zijn!

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.