Nieuws
Je Leest nu
Nieuwe Gran Turismo voor de PlayStation 4?
0

Nieuwe Gran Turismo voor de PlayStation 4?

door Rick de Vries12 maart, 2013

Beetje bij beetje komt er zoals elke generatie nieuwe consoles meer informatie over de aankomende games vrij. Zoals in de titel valt te lezen deze keer over de befaamde Gran Turismo serie die na het laatste deel toch iets goed te maken heeft. Werknemers van Polyphony Digital zijn op een wel heel bijzondere plek gespot. Hieronder lees je er meer over.

De werknemers van van de bekende racesimulator zijn onlangs gespot bij de bekende garage van L.M. Gianetti. Dit was op de Facebook pagina van de laatstgenoemde te zien. De Italiaanse garage heeft vele high-end modellen maar ook heuse klassiekers die voor de GT fans van het eerste uur erg welkom zijn. Zo zijn de werknemers gespot met de Lancia Delta (HF Integrale) en de oude vertrouwde Alfa Romeo 155 (Touring Car). Hier blijft het niet bij want ook de Ferrari P4/5 Competizione is op de foto gezet.

PlayStation 4?

Het is niet bekend of er ook meteen ‘engine’ geluiden zijn opgenomen. Wat wel bekend is geworden is de naam van het album, SCANSIONE PER GRAN TURISMO PS4. Vertaald uit het Italiaans komt het neer op Scan voor Gran Turismo PS4. De pagina waar dit op stond is op dit moment niet meer bereikbaar, vaak zegt dat ook wel iets. Uiteraard hebben we even gezocht en de afbeelding gevonden. Deze is hieronder te zien, door er op te klikken vergroot je de afbeelding.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.