Nieuws
Je Leest nu
Mirror’s Edge 2 nu ook verschenen op de officiële site van EA
0

Mirror’s Edge 2 nu ook verschenen op de officiële site van EA

door Redactie30 mei, 2013

Mirror’s Edge 2 lijkt er echt aan te komen, eerder was de game al op Amazon te zien en nu lijkt er ook een fout te zijn gemaakt op de officiële website van Electronic Arts. Na een korte tijd was de informatie alweer offline gehaald, wij hebben het niet kunnen zien maar gelukkig anderen wel, hieronder is dan ook een afbeelding te zien.

Mirror’s Edge is een aparte game waarin je een soort van parcours aflegt op de voet, met atletische bewegingen spring en ren je door de game heen. Destijds is de game verkooptechnisch niet zo goed ontvangen, een tweede deel leek lange tijd niet aannemelijk, tot vandaag.

Mirror’s Edge 2 verscheen eerder al op de webwinkel Amazon, dit wel bij twee verschillende afdelingen, Duitsland en Italië. Met het uitlekken van de naam op de officiële website van EA, specifiek de help-center van EA lijkt de game er echt aan te komen. Op 10 juni aanstaande zullen we waarschijnlijk meer weten omdat Electronic Arts uitleg gaat geven over de E3. Mochten we nog niets te horen krijgen dan zal het niet vreemd zijn als we op de E3 wel iets te zien krijgen, al is het maar een logo.

MiE2

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.