Nieuws
Je Leest nu
Gran Turismo 6 officieel aangekondigd
0

Gran Turismo 6 officieel aangekondigd

door Redactie15 mei, 2013

Sony heeft Gran Turismo 6 aangekondigd voor de PlayStation 3. Het was enige tijd de vraag waarop de nieuwste Gran Turismo zou uitkomen. De bedenker van de serie, Kazunori Yamauchi, liet opvallend genoeg weinig niets los over de PlayStation 4. Wel is er gezegd dat de game maar liefst 1200 auto’s zal hebben, alle auto’s uit GT5 zullen ook in GT6 te vinden zijn.

Het evenement waar Gran Turismo 6 onthuld is werd gehouden vanwege het vijftienjarige bestaan van de serie. Dit is niet geheel correct omdat het al eerder in Japan verscheen, hier hebben wij vorig jaar al een artikel over gemaakt. Het mag de pret uiteraard niet drukken! De PlayStation 3 waar al een brede ondersteuning voor is qua randapparatuur (stuurtjes etc.) is een prima platform waar echte racefanaten zeer blij mee zullen zijn. In de toekomst zal er zeker wel een Gran Turismo voor de PlayStation 4 verschijnen!

Op het evenement vandaag werd onthuld dat alle auto’s en banen uit Gran Turismo 5 zullen terugkeren in Gran Turismo 6. De interface zal niet terugkeren want deze is compleet vernieuwd. Ook zullen er nieuwe circuits bijkomen waaronder het beruchte circuit van Silverstone, volgens Sony zullen daar nog zes circuits aan toe worden gevoegd. Welke auto’s in dit deel nieuw zijn is nog onbekend evenals verdere details over de circuits. De game zal standaard 1200 auto’s hebben, Sony zal de mogelijkheid bieden om auto’s achteraf te downloaden, waarschijnlijk moet hier betaald voor worden (logische redenering).

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.