Nieuws
Je Leest nu
Gran Turismo 6 mogelijk later voor de PlayStation 4
0

Gran Turismo 6 mogelijk later voor de PlayStation 4

door Redactie16 mei, 2013

Gran Turismo 6 blijft maar hangen in de gamewereld en ook vandaag (eigenlijk gisteren in Amerika) is er weer interessant nieuws. Gisteren werd op een Gran Turismo evenement het nieuwe deel voor de PlayStation 3 aangekondigd. Vandaag kwam opeens een versie voor de PlayStation 4 ter sprake, dit door de GT bedenker Kazunori Yamauchi zelf.

Kazunori Yamauchi, de bedenker van Gran Turismo laat weten aan IGN dat Gran Turismo 6 voor de PlayStation 4 in later stadium kan verschijnen. Hij vertelde aan IGN dat ze eigenlijk een PlayStation 4 versie in hun gedachten hebben maar dat ze eerst met de feestdagen willen uitpakken op de PlayStation 3.

Het lijkt ons niet zo verstandig om dit nu mede te delen, mogelijk heeft dit gevolgen voor de PlayStation 3 versie. Het is apart dat het niet genoemd werd in de presentatie, mogelijk versprak hij zich en zette door?

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.