Nieuws
Je Leest nu
Geestelijke vader Minecraft krijgt gouden PlayStation
0

Geestelijke vader Minecraft krijgt gouden PlayStation

door Redactie27 mei, 2013

Sony lijkt Minecraft bedenker en ontwikkelaar te willen paaien met een mooi cadeau. Markus Persson, of beter bekend als Notch kreeg van Sony een wel heel bijzonder cadeau, een gouden PlayStation One. Voor alle duidelijkheid goud gekleurd en niet echt van goud. Sony wil graag dat Notch de E3 presentatie van Sony bijwoont.

Notch die wij allen kennen van Minecraft heeft recentelijk laten weten dat hij niet erg gecharmeerd was van de nieuwe Xbox One console van Microsoft. Met name de spraakbesturing bleek niet in goede smaak te vallen. Hij liet in een tweet weten “Ik wil een game console, niet een spraak en gebaren bestuurde Tv-ontvanger”. Kennelijk heeft Sony dit ook meegekregen en wil het gebruik maken van de reputatie die Notch geniet. Hierboven kun je de gouden PlayStation bekijken en hier de daarbij horende tweet.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.