Nieuws
Je Leest nu
FIFA 14 officieel onthuld
0

FIFA 14 officieel onthuld

door Redactie17 april, 2013

Het zat er natuurlijk al aan te komen, een nieuwe FIFA. Zoals elk jaar brengt Electronic Arts onder het label EA Sports een nieuwe FIFA uit, de naam is altijd gebonden aan het voetbalseizoen en zal dit jaar dan ook FIFA 14 heten. Electronic Arts heeft wat beelden vrijgegeven en die kun je in het bericht zelf bekijken.

FIFA lijkt de laatste jaren een systeem te hanteren waarbij het om het deel vernieuwd, daartussen in lijkt een soort van (grootschalige) update te zitten, het perfectioneren van de elementen. Als het een systeem is, dan zal dit deel vernieuwing met zich meenemen, al kun je ook zeggen dat het huidige deel genoeg vernieuwing met zich mee brengt gezien het nieuwe verdedigingssysteem. Hieronder zijn de eerste beelden al te zien, let wel op dat deze op een server staan, ze moeten eerst volledig ingeladen worden om te kunnen worden afgespeeld*.
*bericht is inmiddels verouderd en de beelden zijn verwijderd.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.