Nieuws
Je Leest nu
De loopband Omni voor games is financieel geslaagd
0

De loopband Omni voor games is financieel geslaagd

door Redactie5 juni, 2013

Wij hebben het al meerdere keren over dit interessante project gehad, al voor dat het Kickstarter stond, en binnen een dag is de financiering al rond via het geldophaalplatform kickstarter. Het bedrijf had om 150 duizend dollar gevraagd en de teller ging daar flink overheen, op het moment loopt het bedrag tegen een half miljoen dollar aan.

Gisteren is het project begonnen op Kickstarter en niet lang daarna was het gestreefde bedrag van 150 duizend dollar al binnen. De loopband die bekend staat als de The Omni wordt gemaakt door het bedrijf Virtuix uit Houston, Texas. Via de loopband kunnen er direct ingame bewegingen worden gemaakt door de bewegingen die jij op de loopband maakt. Als je hier klikt kun je onze eerdere artikelen bekijken over de Omni. Hierboven kun je het Kickstarter promotiefilmpje bekijken.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.