Nieuws
Je Leest nu
Battlefield 4 al op 29 oktober speelbaar
0

Battlefield 4 al op 29 oktober speelbaar

door Redactie21 mei, 2013

Electronic Arts heeft in een perbericht laten weten dat Battlefield 4 al op 29 oktober dit jaar speelbaar zal zijn, dit ook op de onlangs aangekondigde Xbox One, evenals de Xbox 360, PlayStation 4 & 3 en uiteraard op de PC. Het is een opmerkelijk moment om de game aan te kondigen. Eerder deze avond was de concurrent Call of Duty: Ghosts tijdens de onthulling van de nieuwe Xbox te zien.

Spelers die een pre-order plaatsen zullen een premium uitbreidingspakket krijgen, dit kosteloos. Het pakket zal Battlefield 4 China Rising heten. In de uitbreiding zullen spelers China verkennen, hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste militaire technologie. Mensen die Battlefield 4 de Deluxe editie van te voren bestellen zullen naast het uitbreidingspakket en speciale in-game items, ook toegang krijgen tot de exclusieve multiplayer bèta.

Op de E3 zal DICE een live demonstratie van de game geven. Als het goed is kun je die live op Gamemind bekijken, deze demo zal op 10 juni plaatsvinden, zet het in je agenda of houdt Gamemind in de gaten.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.