Nieuws
Je Leest nu
Age of Wonders III van Triumph Studios verschijnt in maart
0

Age of Wonders III van Triumph Studios verschijnt in maart

door Rick de Vries26 februari, 2014

De aankomende game van het Nederlandse Triumph Studios heeft een release datum gekregen. De game Age of Wonders III zal op 31 maart verschijnen en het is de eerste game na vijf jaar absentie van Triumph Studios. Pre-orders van de game zullen komen met extra content zoals gebruikelijk is geworden. Zo is er een extra scenario genaamd: Elven Resurgence.

Anders dan bij de vorige games heeft de studio geen uitgever maar brengt het de game zelf uit. De turn-based strategiegame met rpg-elementen zal enkel op de PC te spelen zijn en is verkrijgbaar via Steam en GOG. Er zijn twee versie beschikbaar waarvan de duurste vijf euro duurder is dan de normale versie, deze kost 44,99 en bevat een soundtrack en een extra scenario: The Dragon’s Throne. Hieronder of in de videosectie kun je de gameplay trailer bekijken.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=XD9JPHmu_cU&list=UUzg2ZeS4K95fCs_Tql2qXLw&feature=share” controls=”0″ hd=”1″]

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.