Nieuws
Je Leest nu
Aankondigingen E3 2014: Electronic Arts
0

Aankondigingen E3 2014: Electronic Arts

door Redactie10 juni, 2014

De aankondigingen bij EA waren iets minder spannend geworden door het lekken van de nieuwe Battlefield: Hardline. Gelukkig had EA nog wat achter de hand en konden spelers al meteen thuis aan de slag met de game via een bèta die na het tonen van de game speelaar was. Net zoals bij de aankondigingen van Microsoft kun je hieronder de aankondigingen overzichtelijk zien en in je opnemen mocht je het vergeten of gemist hebben.

  • Bioware Edmonten werkt aan een nieuwe titel. Welke dit is werd niet duidelijk.
  • De gesloten bèta voor Battlefield: Hardline werd beschikbaar voor PC en PlayStation 4 spelers. Deze is echter wel gesloten.
  • Criterion werkt aan een nieuwe game dat lijkt op een open-wereld ’tour game’ waarin je vele voertuigen kunt gebruiken.
  • De Sims 4 zal op 4 september te spelen zijn.
  • Nieuwe beelden van Mirrors Edge 2 werden getoond. Dit waren gameplay beelden uit een vroeg stadium.
  • FIFA 15 zal vanaf 25 september te krijgen zijn en de voetbalspelers hebben nu een geheugen waardoor acties later invloed hebben op het gedrag.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.