Industrie
Je Leest nu
Triumph Studios
0

Triumph Studios

door Rick de Vries26 augustus, 2012
Score
Bezoekers Score
Beoordeel
Algemene Kwaliteit
7.6
Technische Kwaliteit
7.6
Audio Gerelateerde Kwaliteit
7.7
Uitgebrachte Games
7.5
Innovatie
7.7
Bezoekers Score
Je hebt een beoordeling gegeven

De ontwikkelaar is in het jaar 1997 begonnen en heeft samen met Epic Games het spel Age of Wonders ontwikkeld. Deze game is in jaar 1999 in Amerika uitgebracht, Europa volgde een jaar later. De game is goed ontvangen en Triumph Studios was gevestigd op de kaart. De daarop volgende jaren heeft de studio nog twee Age of Wonders games gemaakt. Take-Two Interactive was in de meeste gevallen de Europese uitgever.

Na de Age of Wonders games was het tijd voor een nieuw project. Op 29 juni, 2007 verscheen er een nieuwe game genaamd Overlord. De game was meteen een groot succes voor de kleine Delftse ontwikkelaar. Net zoals bij Age of Wonders zijn ze doorgegaan met hun nieuwe project. Dit heeft geresulteerd in nog eens drie Overlord games! Allemaal erg degelijk gemaakt.

Op 6 februari 2013 werd bekend dat de studio een nieuwe Age of Wonders aan het maken is, Age of Wonders 3. Deze game zou aan het einde van 2013 uitkomen.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Algemene Kwaliteit
Technische Kwaliteit
Audio Gerelateerde Kwaliteit
Uitgebrachte Games
Innovatie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.