Laatste content
 
 
 
 
 
Reviews
Meest Recent
 
Bekijken
5 februari, 2014

Dragon Ball Z: Battle of Z – Ontdek de Super Saiyan God transformatie

Na jaren is er een nieuwe Dragon Ball Z film verschenen die zich nog voor Dragon Ball GT afspeelt en gemaakt is door de bedenker van het universum. Deze film, Dragon Ball Z: Battle of Gods, kwam vorig jaar in Japan uit en moet nog in het Engels verschijnen. Gamers over de hele wereld kunnen nu al kennis maken met de nieuwe karakters uit deze film. Naast nieuwe karakters brengt de ontwikkelaar Artdink ook een hele nieuwe opzet mee. De gameplay is in vergelijking met de voorgaande games drastisch veranderd.

Andere gameplay

Niet langer hoeft er één tegen één worden gevochten zoals in eerder games gebeurde. In het nieuwste deel zul je moeten samen werken en daartoe wordt je dan [...]

818
 
Bekijken
17 januari, 2014

Gateway 3DS Flashcard – Vaarwel regio-lock

Een flashcard zal voor velen geen onbekend voorwerp zijn. Waarschijnlijk heeft Nintendo het woord intern verbannen en wordt je na uitspraak direct ontslagen. Nee, het heeft de Nintendo DS geen goeds gedaan. Ontwikkelaars gaven het ontwikkelen voor de DS op omdat de verkoopcijfers erg tegenvielen. Een klein kaartje waarmee je alle games af kunt spelen, simpel en niet al te duur. Het opzoeken van een zogenaamde rom, downloaden en naar het kaartje kopiëren. Het was mogelijk niet de intentie van de ontwikkelaar maar is wel degelijk de praktijk: het spelen van games die je niet in je bezit of voor betaalt hebt.

Al enige tijd is de Nintendo 3DS uit, dit in allerlei [...]

2860
 
Bekijken
22 oktober, 2013

Silence is Sexy – Modern Antiques

Over het algemeen behandel ik enkel de al wat bekendere bands of muzikanten, in het geval van Silence is Sexy maak ik graag een uitzondering. De band maakt al wat langer muziek en is afkomstig uit Utrecht. Modern Antiques is het vierde album, mits we een instrumentale versie van This Ain’t Hollywood buiten kuif laten, en bestaat uit twee delen.

De naam Silence is Sexy is letterlijk overgenomen van het album van Einstürzende Neubauten, een Duitste groep die vandaag de dag nog muziek maken. Het album Modern Antiques verscheen op 6 juni, 2012. Dit was ook meteen het einde van de band die sinds 2003 al muziek maakte. Destijds heb ik contact gehad met de producer van het [...]

40
 
Bekijken
15 oktober, 2013

Pokemon X & Y – Ontdek de Kalos regio

Zoals bij (bijna) alle Pokemon games verschijnen er twee edities en zo ook weer bij deze nieuwe games, met waarschijnlijk nog een derde in het verschiet. Pokemon X en Pokemon Y zijn de eerste Pokemon games die voor de Nintendo 3DS uitkomen en vanzelfsprekend niet meer op de oude DS generatie valt te spelen, wel op de recent verschenen 2DS!

De Pokemon games zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiele serie en één van de beste merken binnen Nintendo. Naast de games is er een televisieserie, zijn er speelkaarten en is er een manga-serie. De games kenmerken zich door een lineair avontuur wat opnieuw van toepassing is voor de laatste games.

Het Begin

De speler zal [...]

1320
Gamemind business
Vergelijk
Ga