Artikelen
Je Leest nu
Vooruitblik: Top 10 Games 2014
0

Vooruitblik: Top 10 Games 2014

door Rick de Vries7 januari, 2014

Een nieuw jaar, nieuwe consoles en uiteraard een hoop nieuws games aanstaande. Het belooft een spannend jaar te worden met nieuwe technologieën die zich nog moeten bewijzen. Het is de vraag wat Valve met de SteamBox gaat doen en of de Oculus Rift een geduchte tegenstander is voor de traditionele manier van gamen. Helaas is nog niet heel veel zeker in dit jaar. Vorig jaar waren er genoeg games met een verschijningsdatum en was er ook inhoudelijk meer bekend. Het is nu nog de vraag of de meeste van de onderstaande titels 2014 überhaupt zullen halen!

Zal het dan eindelijk zover zijn en komt Half-Life 3 uit voor de SteamBox? Komt The Last Guardian dit jaar? Ook interessant is of het uitstellen van bepaalde titels in 2013 een goede zet is geweest. Helaas hebben we ergens een lijn moeten trekken en titels als Half-Life 3 hebben we niet meegenomen. Spelregels: de uitgever moet de game voor 2014 hebben gepland en het mag geen ‘speciale’ editie zijn (dus een spel met bijv. alle DLC). De top 10 is in willekeurige volgorde.

Tom Clancy’s The Division staat er niet tussen omdat het er op lijkt dat deze titel niet in 2014 zal verschijnen.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.