Artikelen
Je Leest nu
Opheldering over de huidige situatie
0

Opheldering over de huidige situatie

door Rick de Vries7 januari, 2014

De afgelopen tijd was ik er even klaar mee. Mogelijk frustraties dat het anders uitpakt dan je van te voren inschatte. Het is een tijd waarbij er in de journalistiek om elke plek wordt gevochten. Voor mij is het moeilijk om daar iets tegen te doen. Ik heb niet de capaciteit en middelen om dat te veranderen. Bezoekersaantallen zijn vrij stabiel gebleven, maar moeten beter.

Op dit moment ga ik kijken hoe ik de site weer wat leven in kan blazen. Dit is een financieel verhaal waarbij ik opzoek moet naar een oplossing waardoor ik niet afhankelijk wordt van een externe partij. Daarnaast doe ik het in feite nu helemaal alleen. Dat is erg zuur en mochten er vrijwilligers zijn, mail gerust.

Update 18-01:
Voorlopig ga ik ‘uitgekleed’ door met de website. In minder mate zullen er artikelen verschijnen. Sowieso houd ik de site online. Het offline halen is niet ter sprake. Moet nog goed nadenken over een gezond model en de daaraan verbonden toekomst.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.