Artikelen
Je Leest nu
Ontwikkeling en Vermoeidheid
0

Ontwikkeling en Vermoeidheid

door Rick de Vries26 november, 2013

Het kan niet onopgemerkt zijn gebleven. Erg veel gebeurt er de afgelopen tijd niet op de site! Dit jaar is er natuurlijk een hoop veranderd en ik heb ook miljoenen ideeën waar ik niet aan toe kom. Momenteel moet ik erg veel achter de schermen regelen en als ik aan iets werk dan doe ik dit ook volledig. Dit houdt in dat ik elke minuut besteed aan het werk. Het klinkt misschien wat gek, maar zo werk ik graag. Helaas breekt deze structuur me op. Het is niet mogelijk om continue door te werken en momenteel ben ik dan ook ontzettend vermoeid en gaat het werken ontzettend traag en is het niet meer leuk! Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!

In de game-industrie is een hoop gaande, al helemaal met de nieuwe generatie consoles. Nu ben ik net zoals ieder ander erg enthousiast en zou ik er veel aandacht aan willen besteden. Maar niet alleen de nieuwe generatie, ook heb ik nog honderden pagina’s aan interessante wetenschappelijke verslagen en vele games, albums en series liggen die aandacht verdienen. Technisch moet er ook gesleuteld worden, en zoals je ziet is het momenteel gewoon te veel!

Het is voor mij nog steeds de vraag hoe ik verder ga en wanneer. Het lukt me helaas niet om mee te komen met de andere websites in Nederland en België. Hopelijk is het weer wat duidelijker hoe het er voor staat. Mocht je vragen hebben stel ze gerust of mail me persoonlijk, dit kan hieronder door op het envelopje te drukken.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.