Artikelen
Je Leest nu
Oculus Rift als sekssimulator gebruiken
1

Oculus Rift als sekssimulator gebruiken

door Rick de Vries13 november, 2013

De Oculus Rift, een virtual reality bril, is veelvoudig in het gamenieuws geweest. De mogelijkheden lijken onbeperkt! En dan ook echt onbeperkt gezien er vele seksgames zullen verschijnen. Dit klinkt als iets nieuws, maar seksgames zijn er al in veelvoud. Uiteraard zul je ze niet in de winkels zien liggen, althans zover ik weet (nog) niet. In Japan is er op seksueel gebied een heel andere cultuur, dit is niet te vergelijken met zoals wij dit in het Westen beleven. De seksuele expressie is door dit verschil ook in de entertainment duidelijk zichtbaar. Deze, soms voor ons schokkende, seksuele expressie bij de Japanners zal zich ook toonbaar gaan maken op de Oculus Rift. Sterker nog! Het is er al.

[youtube url=”http://youtu.be/Bh3iuKL6y3g” autohide=”0″]

De consumenten versie van de Oculus Rift is nog niet verschenen, dit zal waarschijnlijk volgens jaar gebeuren. Ik vraag mij erg af hoe de ontwikkeling van de Oculus Rift gaat verlopen, krijgt het de naam van sekssimulator? Wordt het een apparaat waar pedofielen de vreemdste dingen mee gaan doen? Dit tegengaan heeft volgens mij geen zin, al blijf ik het een nare gedachten vinden. Persoonlijk kijk ik er uit naar de consumenten versie, deze heeft namelijk een hogere resolutie. Zoals altijd brengt het goede ook wat nadelen met zich mee en doet het de industrie weer wat veranderen. 3D is weliswaar niet de grote verandering gebleken, al werd dit door de producenten wel zo uitgelegd. De invloed van 3D heeft wel voor wat beweging gezorgd. Nu is het de vraag mij hoeveel de Oculus Rift in beweging gaat zetten! Concurrentie ligt al op de loer in is in volle ontwikkeling.

[youtube url=”http://youtu.be/OcoU-bsz6KQ” autohide=”0″]

Zullen porno acteurs en actrices hun lichaam laten namaken of zelfs laten scannen om vervolgens virtueel de daad te verrichten? Het zal volgens jaar waarschijnlijk wel een punt van discussie worden. Waarschijnlijk maakt het de makers van de Oculus Rift niet zoveel uit. Vaak blijkt negatieve aandacht averechts te werken en de verkoop alleen maar te bevorderen. Het is iets om in de gaten te houden! Moet je je straks schamen omdat je zo’n ding in huis hebt en voor je ouders verstoppen omdat ze er de verkeerde gedachten bij krijgen? We zullen het wel zien! Uiteraard wil ik ook nog goede games, daar begon het immers allemaal mee!

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.