Artikelen
Je Leest nu
Dromende Gamers een Lastige Bezigheid
0

Dromende Gamers een Lastige Bezigheid

door Rick de Vries22 januari, 2012

Bij het bedenken van onderwerpen kan ik lang bezig zijn. Ook kan ik mijn lijst erbij pakken om zo een geschikt onderwerp uit te zoeken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik met een interessante gedachte kwam. Dromen gamers ook anders dan normale mensen? Een goed idee dacht ik.

Een onderzoekje naar dromende gamers. Het bleek erg leuk te zijn. Helaas zoals bij vele dingen die ik wil gaan bekijken mist er ontzettend veel informatie (en nauwkeurigheid). Het laatste was opnieuw van toepassing en het vormen van een goed geheel lukte daarom niet binnen de tijd. Voor dit onderzoek heb ik wat meer tijd nodig, het is tot nu toe (nog) wat teleurstellend. Toch wou ik jullie trouwe bezoekers even een update geven. Normaal verschijnt er wel een uitgebreid artikel, alleen vandaag dus niet.

Het is nu nog wat onduidelijk of ik morgen aan iets nieuws begin. De kans bestaat dat ik morgen klaar ben, maar zeker kan ik het niet zeggen. Er zal in ieder geval wel een nieuw artikel verschijnen. Zoals misschien al bekend is hebben wij hiervoor geen vaste tijden. Uiteraard proberen we nieuwe artikelen zo vroeg als mogelijk te plaatsen. Hopelijk is het voor vandaag duidelijk en zien we jullie morgen weer!

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.